28 Ağustos 2013 Çarşamba

Tatil Dönüşü

Tatilimize gittik döndük güzel geçti herşey çok hoştu fakat ben tatil dönüşü daha kendime gelip işe adapte olamadım.Nedense 1 sene çalıştıktan sonra tatile hemen adapte oldum ama 1 haftalık tatilden sonra işe adapte olmak zor oldu yetmedi.Normalde bu cumartesi çalışma durumum vardı şirkette parke yapılacağı için cumartesi çalışmaktan vazgeçilmiş 3 günlük tatili duyunca bir anda altın bulmuşa döndüm.Neyseki bu hafta cuma günü tatil hafta 4 gün ile bitiyor.
3gün üstüste evde olmak iyi gelecek.Ayrıca 9unda okul başlayıncada 4 gün izin alıcam oda iyi olucak tabi birde bizi uzun bir okul maratonu bekliyor.
Instagramda yine telefondan ara sıra resim paylaşsamda bir türlü buraya yazma imkanı bulamadım.
Bu arada Fransa-Paris gezimiz belli oldu uçak biletleri alındı.Kasımda ama şimdiden yeni tatilimiz için heyecanlanmaya başladık.
Tatilde 4 kitap okuma fırsatım oldu onlarıda,tatil resimlerimide paylaşıcam


16 Ağustos 2013 Cuma

Beklenen an geldi



Bayramda 5 gün tatilde biraz dinlendik biraz gezdik ama maalesef bu yorgun bünyeye yetmiyor ama bu gezgin bünye evdede oturamıyor.Bu pazar sabahı Antalya sideye gidiyoruz.1 hafta oradayız  bu süre içerisinde yazamayabilirim.Sanırım Şubat yada Mart ayında rezervasyon yaptık.Erken rezervasyonda indirim kavramı bana pek inanılır gibi gelmiyordu ama gittiğimiz yere şimdi rezervasyon yapmaya kalksak tam 1.500 tl farkediyor.Tabi 1 sene boyunca tatili sabırsızlıkla bekledik bazen eşime neden haziranda gitmiyoruz neden ağustos diye başının etini yedim.Facebookta ve bloglardaki arkadaşlarımın tatil fotoğraflarını gördükçe tabi özendim.Fakat işin birde öteki yüzü var.Tatile gitmek için son haftaya kadar çok heyecanlanırken bu son birkaç gün tüm enerjim heyecanım gitti.Öncelikle bulunduğumuz haftanın işleri sonrasıyla önümüzdeki haftanın işleri ve sonrasında geldiğimiz haftanın yapılabilecek işlerini bitirmeye çalıştım.
Tabi yöneticim oldukça tezcanlı bir insan olduğu için o bittimi bu bittimi diğer arkadaşa işleri öğrettinmi yazılı olarakda yazdınmı ?aman şunu unutma bunuda yap şunuda yap derken bittim.
Birde dün bana amaaan ne olucak tatil dediğin ne ki hemen bitiyor buraya dönülüyor
Eeee ne yapalım bu yüzden tatile çıkmayalımmı diyesin geliyor diyemiyorsun.Herkes izinlere gitti gitti geldi ben oturdum çalıştım:)
Bu arada tabi geldikten sonra eylülün 9unda oğlum okula başlayacağı için tekrar 4 gün izin alıcam.
Sonrada kasımda fransa için izin alacağımı duyunca tabi üzüldü.
Topu topu 14 iş günü izinim var 14 günden fazla istesemde kullanamam:(
Neyse umarım tatil iyi geçerde keyfim yerine gelir.
Bayramın 3.günü maşukiyeye ve sapancaya gittik.Doğayla başbaşa olmak güzeldi.Fakat maşukiye çok kalabalıktı ve orada bile tarfik buldu bizi.Birde orada gittiğimiz yemek yediğimiz yerin alabalığını falan hiç sevmedik.
Buraya kahvaltıya gelmek lazım arkadaşlarla diyerek ayrıldık sapanca sahilde oturduk ve ondan ayrı keyif aldık.Ben hep böyle yerlere gittiğimde biz neden istanbulda yaşıyoruz hissine kapılırım.
Daha önceki haftalardada izmire gitmiştik.
Bu gezilerimden birkaç resim paylaşıyım sizlerle:)
                                       Maşukiye yolunda.

                                       sapancada

                                           Maşukiye
                                           Maşukiye
                                         Sapanca
                                       Çeşme marina
                              Dayısına özenip sırf bu yüzden inşaat mühendisi olmak istiyor
                             Çeşme marinada çekirdek aile
urla sahil

                            İzmirde güzelbahçede kahvaltıya gidip bayıldığım mekan

                       

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Senden Önce Ben

Senden Önce Ben
Duygusal ve romantik bir kitap.Engelli bir kişinin hayatında ne tür zorluklar karşılaştığını, hiçbirşeyin engel olamayacağını,Hayatın beklenmedik olaylarla dolu olduğunu anlatan bir kitaptı.

Beğendim tavsiye ederim.
Genel itibariyle son sayfalarında ağlandığı söyleniyor.Sanırım  benim ramazanda açlık susuzluğumdan dolayı ağlama seviyesine gelecek bir duygulanmam olmadı:)


Arka Kapak yazısı
Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Loudan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lounun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

"Sakin Son Bölümleri Otobüste Giderken Okumayin. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz."
Tracy Williams

"Bu kitabı okuyunca duygudan duyguya koşacağınız bir lunaparka girmiş gibi oluyorsunuz. Okurken dünyayı ve zamanı durdurmak isteyeceksiniz."
Dooster

"Arkadaşların elden ele dolaştıracağı bir roman olacak. Moyes karizmatik, gerçekçi ve çarpıcı karakterler yaratmayı çok iyi biliyor."
The Independent

"Sizi bu kadar içine çekecek başka bir kitap bulmanız çok zor. Yıllardır okuduğum en güzel kitap."
Gill B.

"Bu hikâyeyi kitap bittikten çok uzun bir süre sonra bile hatırlayacak, her daim yanınızda taşımak isteyeceksiniz."
Romantic Book Lover


Kadir gecesi

 Kadir geceniz mübarek olsun.Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
Sevgiler

1 Ağustos 2013 Perşembe

Tatil için geriye sayım

Ramazanda açlıktan susuzluktan çok bitmek bilmeyen başağrılarım ve uykusuzluğum beni çok yordu ve yıprattı.Bu cumarteside işe gelicek olmak beni ayrıca bunaltıyor.Ayda bir kere geliyoruz ama bari ramazanda olmasaydı diye iç geçiriyorum ama yapacak birşey yok.
Bayramda umarım dinlenirim diye hayal ediyorum.Arife günüde bir aksilik olmazsa tam gün tatil olucak ve 5 gün tatil yapacağım.İlk gün akraba ziyaretlerinden sonra bir günde istanbula yakın yerlere günübirlik kaçalım diyoruz.Bayramdan sonra 1 hafta çalışıp sonrasında kısmetse tatile Side'ye gideceğiz.Genel olarak çok yorgunum dinleneceğimi umuyorum.En azından işten uzaklaşmak bile yeterli düşünüyorum.Daha sonra bir haftada Efe okula başlayacağı zaman izin almak istiyorum o zamanda dinlenirim diye düşünüyorum.Ayrıca Ekimde kurban Bayramındada bir hafta tatiliz.
Kasımdada Fransa-Paris gezisi yapmayı planlıyoruz.Kuzenlerim ısrarlı bir şekilde davet etti.Hatta biletlerinizi biz alalım emrivaki yapalım sonra belki gelmezsiniz dediler ve bizden sadece tarih istediler.Biz tarihi belirledik biletlerimizi biz alıcaz ama ilk önce yeşil pasaportlarımızı çıkarmak için bayramdan sonra resimlerimizi çekinip başvurmamız gerekiyor.
Bakalım umarım herşey planladığımız gibi gider.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...