31 Temmuz 2013 Çarşamba

Aptamil Akademi'de yerinizi almaya hazır mısınız?

Bebeklerin güvenle beslenmelerine ve gelişimlerine katkıda bulunarak sağlıklı nesiller yetiştirme amacıyla yola çıkan Milupa Aptamil, 29 yıldır bulunduğu Türkiye bebek beslenmesi pazarının lideri olarak, şimdiye kadar gerçekleştirdiği seminerlerle binlerce anneye bebek beslenmesi konusunda bilgilendirme yapmıştır.



Aptamil Akademi ile anneler ve anne adayları, hamilelikten bebeklerinin 36 ayına kadar geçen sürede bebekler ile ilgili en çok merak edilen; gerek bebek beslenmesi, gerek bebek bakımı, gerekse bebeklerin yaşadığı sağlık problemleri ile ilgili tüm bilgileri konunun uzmanlarından öğrenme ve izleme fırsatı bulacaklar.

Bebek beslenmesi alanındaki yüzyılı aşan tecrübe ve uzmanlığın ışığında bebeklerin en doğru beslenme olanaklarına ulaşabilmesini birincil önceliği olarak gören Milupa Aptamil, hazırlanan dört farklı bölümle  hamilelik, 0-6 ay, 6-12 ay ve 12-36 ay bebekler için bilinmesi gerekenleri uzmanların anlatımıyla görüntülü olarak annelere ulaştırıyor. Her videonun sonunda ise anneler kendileri için iki farklı soruyla karşılaşacaklar. Her bölüme ait soruları doğru olarak yanıtlayan anneler ise Aptamil Akademi sertifikasının sahibi olacak.

Bebeklerin en hızlı geliştikleri ilk yıllarında annelerin doğru bilgilerle bebeklerinin beslenme ve bakımını yapmasının önemini vurgulayan Milupa Aptamil, Aptamil Akademi ile bebeğini en iyi şekilde yetiştirmek isteyen anneleri http://www.milupa.com.tr/aptamil-akademi adresine bekliyor.

Milupa Aptamil’i sosyal hesaplardan takip edebilirsiniz:

https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu
https://twitter.com/milupatr


Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Temmuz 2013 Cuma

Son zamanlarda iftarlarımız


Bu ara benim hazırladıklarım ve gittiğimiz çok hamaratlı akrabamızın iftarından resimler ınstagrama eklemiştim sizlerlede paylaşmak istedim
                                     Bu benim hazırladığım masam

                                    Zeytinyağlı Yaprak sarmam
                                     Paçanga böreğim ve kaşarlı mantarım
Zeytinyağlı taze fasulyem ve kayınpederimin getirdiği çiğ köfte
Menüdeki ana yemek et sote,Domates çorbası ve pirinç pilavı,Tatlımızda kadayıflı muhallebi ama onların  resmini çekemedim


                                      Bu başka iftarda kendimize hazırladığım kaşarlı tavuk sote

Buda geçenlerde yaptığım islim kebabım.


Bu iftar menüsünde yok yoktu .



22 Temmuz 2013 Pazartesi

İki çocuk mu yoksa tek çocuk mu?

Yazıma sonradan bazı ilavelerde yaptım bu konuda ne çok söyleyeceğim şey var uzun bir yazı ama okurda bana düşüncenizi belirtirseniz çooookk memnun olurum.
Ne zamandan beri istediğim planlarımda olan kararsız kaldığım korkularımın olduğu bir konu var.2.Çocuğu istiyorum daha büyük bir aile olmalıyız ve efenin bir kardeşi olmalı tek olmamalı diyorum.Ama bir yandan Efe 6 yaşını bitirdi tam birçok şeyi halletmişken tekrar başa dönmek beni korkutuyor.

Olayın birde şöyle bir yanı var bu zamana kadar beklememin sebebi hayatımda birçok şeyi oturtup daha doğru bir zamanda karar almaktı.2.Çocuk olduğunda çalışma olayını yani 18 senelik çalışma hayatımı bitirmem yada uzun süreli bir ara vermem gerekiyor.Zaten yorgunum ve hepsini bir arada kaldıracak gücüm yok.Zaten çalışmayı çok istediğim söylenemez ayrıca emeklilik için olması gereken sigorta günümde 4 aya kadar doluyor.Birisi ilkokula başlayan ve diğeride yeni doğan bir bebek ile çalışmam çok zor görünüyor.Bunu yapabilenleri alnından öpüyorum.Çünkü bundan sonraki aşamada bana destek olabilecek yakınımda kimse olmayacak.Ancak bir dadı ayarlamam gerekiyor.Onu düşününcede Efeyi 3,5 aylıkken bırakıp gitmiştim onuda kendi istediğim gibi büyütmek ve o duyguyu yaşamak istiyorum.Ayrıca annemlerde önümüzdeki haftalarda Yalova'dan müstakil bir yazlık ev alıp hem yazın hem kışın orada yaşamayı düşünüyorlar.Kimsenin belli bir yaştan sonra planlarına müdahale etme hakkımız olamaz.Babaannemiz zaten eşimin babaannesi ve baya yaşlı olduğundan tek başına bakabilme imkanı yok.Sadece birkaç saatlik durumlarda yardımcı olabilir


Bir yandan bir kardeşim Ankarada diğer kardeşim İzmirde yaşıyor.Annem kalp krizi geçirmişti ilk aradığım kardeşlerim olmuştu onlarla bu üzüntülü süreci paylaştım.O zaman dedim iyikide kardeşlerim var onlar olmasa tek başıma bu süreci nasıl yaşardım bilmiyorum.Mutluluğunuzuda üzüntünüzüde sizi en iyi tanıyan kardeşinizle paylaşmak bambaşka bir duygu.

Bu çok önemli bir konu değil belki ama eşim ve ben gezmeyi çok seviyoruz.Efeyide bu gezme sürecine genelde dahil ederek bazen anneme bırakarak büyüttük.İkinci olunca bu çok zor bir durum olucak eve kapanıcaz.Ben kitap okumayı çok seviyorum.İki çocuklu olunca hiç kitap okuyamayacağımı düşünüyorum.Hep içimde Hiç bir şey yapamayacağım ve hiç bir şeye yetemeyeceğim duygusu var.Ayrıca çocuklarıma maddi manevi yetebilirmiyim duygusu var. 

Efeye öğleye kadar annaanne öğleden sonra babaanne akşamda ben bakıyorduk.Amacım hiç kimseye tam yüklenmeyelim yormayalım derken çocuğun gelişimini ve sizin isteklerinizi olumsuz yönde etkileyebiliyor.Ben Efeyi büyütme aşamasında çok yıprandım.Efe huysuz yaramaz bir çocuk olarak büyüdü ağlayarak birşeyleri yaptırma huyundan daha yeni yeni kurtuldum diyebilirim.Çocukları çok seviyorum.Fakat geçen gün annemde bebekli misafirler vardı.İlki 5 yaşında ikincisi 1,5 yaşında çocukları vardı 1,5 yaşında olan hiç durmuyor sürekli mızırdanıyor etraftaki herşeyi eline almak istiyor efe ile oynayan abisinin yanına gitmek istiyor ama onlarada tabi bilinçsizce karıştığı için onlarda bunu istemiyorlardı.Gözüm onları görünce daha korktu hatta misafirimiz derya sen şimdi otur ben senide görücem dedikçe ben dahada korktum.Tekrar uykusuzluklar, erken kalkmaları kaldırabilirmiyim acaba diyorum.


Ayrıca en başta Allahım hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin tabi bir kız evladımın olması en büyük isteğim.İki erkek kardeşim var ve benimde oğlum olunca ailede genel olarak kız çocuğuna bir özlem var.%50'de olsa kız çocuk ihtimali var.Kardeşimde tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmaya çalışıyorlar.3-4 kere tüp bebek işlemi yapıldı maalesef olmadı.Onun bir evladının olmasını çok istiyoruz.Allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin.Ben ikinci bebeği yaparak onlar bu kadar uğraşırken sahip olamazken onlara ayıp etmiş olmazmıyım diyede bazen düşünüyorum. 


Yaşım 36 olunca sabır olayı dahada azalmış oluyor ama hamilelik içinde riskli yaşlara girmiş bulunmaktayım.Artık ya karar vermeli yada tamamen bu düşünceleri aklımdan çıkarmalıyım.İki çocuklu aileler çok hoşuma gidiyor bizde 3 kardeşiz.Evde birden iki çocukla çok bunalırmıyım birisinin dersi diğerinin çok ilgi alakaya ihtiyacı olması düşünceleri kafamda dolanıp duruyor.Bazen ikisinede tam yetebilirmiyim efeye haksızlık edermiyim diye düşünüyorum.Efe biraz bencil bir çocuk kıskançlıklar yapabilir ve ilginin bu zamana kadar hep kendinde(tek torun)olması sebebiyle kardeşinlede ilgilenilmesi onun psikolojisini bozarmı.Delimisin sen kafayımı yedin ikinci çocuk yapılırmı diyen arkadaşlarımda var.İlkinde çok yıprandıkları için böyle düşünüyorlar.
Hepsi hepsi kararsızlıklarım.Umarım doğru bir karar veririm.

Kitap çekilişim sonuçlandı

Cuma günü sonlandırmam gereken çekilişi iki gün geciktirdiğim için özür dileyerek sonucu açıklıyorum
Hanhildem Bir Dilekle Başladı Herşey sana gelecek.
Herkese tüm çekilişlerde bol şans dilerim

True Random Number Generator
9 Powered by RANDOM.ORG



1.Firari yolcu
2.O bir Anne
3.Pervin
4.Cyrstall
5.Perihan
6.Yasemin Canbazoğlu
7.Öğretmen Anne
8.Begüm Kerem
9.Hanhildem

16 Temmuz 2013 Salı

İlkokula kayıt durumları

Efe'nin gideceği okula geçen hafta ön kayıt için eşim gitti.Bir sürü evrak listesi verildi.Benim bildiğim duyduğum okuduğum bilgiye göre adres uyduğu takdirde sadece kimlikle okula gidip kayıt olabilecektik.Fakat okul bizden tapunun noter tasdiklisi yada kira kontratı ,ayrıca veli adına son 6 aya ait 3 tane fatura,vukuatlı nüfus kayıt örneği,2adet fotoğraf,ayrıca 10 top fotokopi kağıdı(markası belirtilmiş)Bu listeyi görünce çok şaşırdık fakat özellikle istediğimiz okul ve ilk kaydı olduğu için sorun çıkarmadan kayıt olsun istiyorum o yüzden eşim evrakları tamamlıyor.Yarın kayıt için randevumuz var Okula gidicez.Cumartesi günü fotoğrafçıda kayıt için vesikalık resminide çektirdik.
Oğluşumun bu resmini görünce ne zaman büyüdü bu kadar diyorum bir yandan okul heyecanını ailece hissediyoruz.

Hani Facebook'ta iş yoktu?













Yenibiris.com’un yeni uygulamasını duydunuz mu? Facebook profiliniz üzerinden bir tıkla bağlanacağınız insankaynaklari.com, profesyonel iş ağı oluşturarak size en uygun işi, en kısa            sürede sunmakla görevli!

    Facebook, sizin de dahil olduğunuz, 32 milyon kişinin üye olduğu geniş bir sosyal ağ! Bu sosyal       ağda arkadaşlarınız, arkadaş olmak istedikleriniz, çalışmak için hayalini kurduğunuz şirketler de       var! Peki çalışmak istediğiniz şirketlere tek tıkla ulaşmak istemez misiniz?





















 Biliyorsunuz iş bulmak isteyenler için en önemlisi, çalışmak istedikleri şirketlerdeki kişilerle nasıl    bağlantı kuracaklarıdır… İnsankaynaklari.com sayesinde Facebook profilinizden istediğiniz bilgilerle  oluşturduğunuz profilinizle çalışmak istediğiniz şirketlere “şimdi başvur”u tıklayarak iş başvurusu  yapabilirsiniz. Diyelim ki çalışmak istediğiniz şirkette bir arkadaşınız çalışıyor. Onun aracılığıyla  ulaşmak istediğiniz kişiye “Tanıştırılma talebi” yollayabilir, birinci ve ikinci dereceden bağlantınızın  yardımıyla işi siz alabilirsiniz! Bağlantılarınızdan referans ve rozet talep ederek profilinizi sahip  olduğunuz özelliklerle donatabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir uygulama olan insankaynaklari.com  hem işveren hem de iş arayanlar için yepyeni fırsatlar sunuyor! Siz de insankaynaklari.com’a gelin,  size en uygun işi kolaylıkla bulun. İnsankaynaklari.com ile iş bulmak artık daha kolay!

www.insankaynaklari.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

12 Temmuz 2013 Cuma

Kitap çekilişime katılmak ister misiniz?




Debbie Maccomber kitaplarını henüz okuyamasamda set olarak kitaplarını almıştım.Fakat seti almadan önce Bir dilekle Başladı Herşey kitabını almışım.Ve  şu anda kitap evde iki tane oldu.Birisini bu kitabı okumak isteyen kitapseverlerle paylaşmak istiyorum.
Tek yapmanız gereken blogumu takip etmeniz birde tüm kitapseverlere bu haber ulaşsın diye blogunuzda yoksa facebookta yada twitterda duyurmanız;
Çekiliş haftaya bugün 19.07.2013 sonlanacaktır.Daha öncede bir Debbie Maccomber kitabı hediye etmiştim.Herkese bol şans dilerim


KİTAP ARKA KAPAK
Bir dilekle başladı her şey...
...çünkü her dilek bir kalp atışıdır.


BİR DİLEKLE BAŞLADI HER ŞEY
DEBBIE MACOMBER

Dilekler, içtenlikle istenince gerçekleşen hayallerdir…

Hayata yeniden tutunmak için önünde yirmi dilek duruyordu... Kâğıda döktüğü yirmi hayal…
Acı çekmektense geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yirmi ihtimal…
Artık bir sonraki güne güzel duygularla başlamak için hazırdı, çünkü gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdi…

Hayatınızda çok isteyip de gerçekleştiremediğiniz şeyler mi var?
O halde hemen kâğıdınızı kaleminizi alın ve dilek listenizi hazırlamaya başlayın…

“En katı yürekli okuyucular bile kendilerini bu umut dolu romandaki unutulmaz karakterler için gizlice gözyaşlarını silerken ve kendi dilek listelerini hazırlarken bulacaklar.”
Booklist

“Konu özel, unutulmaz bir yer ve onurlu, güçlü karakterler yaratmaya geldiğinde kimse Debbie Macomber’dan daha iyi olamaz.”
BookPage

“Macomber’ın kullandığı dil ve olumlu anlatımı sizi sevdiğiniz koltuğunuz kadar rahat ağırlıyor.”
Publishers Weekly

“Debbie kalbini kâğıda işlemiş. Sonuç ise muhteşem!”
RT Book Rewiews



Kardeşimin Hikayesi-Zülfü Livaneli




Bu kitabıda bitirdim.Ramazanda öğle tatillerinde yemek olayı olmadığından yerimde oturup veya toplantı odasına geçip kitap okuyabiliyorum.Böylece daha çok kitap okuma imkanım olabiliyor.Zülfü Livaneli'nin bu kitabını belki daha önce okuduğum kitabı daha çok beğendiğim için belki bi Serenad gibi bir roman beklediğim için bende biraz hayal kırıklığı yarattı.Kitap sonuna kadar daha ağır giderken birden sonunda olay bağlanıyor ve şaşırtıcı bir son oluyor.Ama yinede okunmalı tabiki.


KİTAP ÖZETİ
Sakin bir balıkçı köyünde genç bir kadının cinayete kurban gitmesiyle başlar her şey. Dünyadan elini eteğini çekmiş emekli inşaat mühendisiyle genç, güzel ve meraklı gazeteci kızın tanışmasına da bu cinayet vesile olur. Kurguyla gerçeğin karıştığı, duyguların en karanlık, en kuytu bölgelerine girildiği hikâye, daha doğrusu hikâye içinde hikâye de böylece başlar. Modern bir Binbir Gece Masalının kapıları aralanır. Ancak bu kez Şehrazad erkektir.

Kardeşimin Hikâyesi aşkın mutlulukta ulaşılacak son nokta olduğuna inananları bir kez daha düşünmeye davet eden, aşka, aşkın karmaşıklığına ve tehlikelerine dair nefes kesen bir roman. Her sayfada yeni bir gerçekliği keşfedecek, kuşku ile kesinliğin sınırlarında dolaşacaksınız.

Mantıksız gibi geliyor ama o sabah uyandığımda tuhaf bir haber alacağımı biliyordum. Karadenizin lacivert dalgalarıyla baş başa kalmış olan bu ıssız köyde geçen her gün birbirinin aynısı olduğu için burada insanların heyecanla konuşacağı olaylara pek sık rastlanmazdı. O günün de ötekiler gibi sessizce akıp gitmesi gerekirdi ama galiba başka şeyler olacaktı. O mahmur sabah saatlerinde bir cinayet haberi alacağımı bilmiyordum elbette ama bir haber gelecekti. Daha yataktan çıkmamıştım, gözlerim kapalıydı, arkalarında fosforlu çizgiler bırakarak yıldırım hızıyla hareket eden mor tavşanları izliyordum.

Görevimiz Diesel Reboot!






Diesel, yakın zamanda yeni bir kampanyaya, daha doğrusu bir projeye başladı. #dieselreboot projesi Diesel’in diğer işleri gibi oldukça yaratıcı ve cesur.

Projenin merkezinde tumblr var. dieselreboot.tumblr.com adresine girdiğinizde Diesel size moda ile ilgili çeşitli görevler veriyor. Bu sayede Diesel bir marka gibi değil özgürce konuşabildiğiniz bir platform gibi davranıyor ve insanların, özellikle Y kuşağının bu platformla kendini daha iyi ifade etmesini sağlıyor.

Mesela bu haftaki görev: "What makes an icon?" yani; “Bir ikonu ikon yapan nedir?” Siz soruya kendi tumblr’ınıza yüklediğiniz görsellerle cevap verebiliyor, farklı hashtag’lar kullanarak Twitter, Instagram ya da Vine üzerinden paylaşımda bulunabiliyorsunuz.

Paylaştığınız içerikler Diesel Reboot tumblr sayfasında yer alıyor. Böylece paylaşımınız milyonlara ulaşırken bakış açınız Diesel’in tumblr sayfasında boy göstermiş oluyor.

Proje, lansmanında “Hikayemi kendim yazarım.” “Yaratıcılık benim silahımdır.” gibi bizim Gezi Parkı olayları nedeniyle aslında çok da yabancı olmadığımız kavramları kullanması açısından oldukça ilginç.

Siteye bir göz atın derim. Projenin manifestosu ise burada: jeanslab.tumblr.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

9 Temmuz 2013 Salı

Apple Ipad uygulamaları




Geçtiğimiz haftasonu Efeyi annemlerden alıp evimize getirdik.Sürekli tablet istediğini söyleyip duruyordu.Benim telefonumu eline alıp sürekli şarjını bitiriyordu.Hatta bu yüzden şarjı bozuldu 1 hafta tamirde kaldı.Eski akıllı olmayan telefonuma geri döndüm ve tamirdeki telefonumun yerini baya bir aradım.Bizde karı-koca teknolojik aletlere merakımızdan araştırmaya elektronik marketlere gittik.Bir anda Ipad'in yeni çıkan retina ekran olanı hoşumuza gitti aldık.Aslında Samsung'mu Apple'mı alsak karar veremiyorduk.Telefonum Samsung Galaxy Note ve Android kullanınca buda değişik olsun dedik.Fakat Apple Ipad uygulamalarına çok aşina değilim.Şu uygulamasını ben çok beğeniyorum çok güzel dedikleriniz var mı merak ediyorum paylaşabilirmisiniz acaba?

Kitap Sihirbazında indirim var

Kitap alışverişi için kaçırılmayacak bir fırsat. www.kitapsihirbazi.com

5 Temmuz 2013 Cuma

Ayşe Kulin-Dönüş



Bu ara yine kitap okuma konusunda seri gidiyorum çok memnunum.Bazende bıraktımmı kopuyorum.Geçn gün işten dönerken otobüste Ayşe Kulin'in Dönüş kitabına başladım sonrada evdede eşim ve oğlum yoktu yemekde yemeden kitabı okumaya devam ettim.Akşam 22:00 gibi kitap bitmişti.Daha önce okuduğum Gizli Anların Yolcusu'nun bir nevi devamı niteliğinde olan bir kitaptı.Ondan sonra Bora'nın kitabı'nı ve Sonrada Dönüş çıktı.Bora'nın kitabını aldım ama okuyamadım.Dönüş'te olayların daha sonra Derya,annesi ve babası etrafında nasıl geliştiği anlatılıyor.Bunuda okumanızı ama daha önce Gizli Anların Yolcusu'nu okumanızı tavsiye ederim



KİTAP ÖZETİ
Gerçekler acıdır; acıtır, incitir...

Tam da hayatının yoluna girdiğini sandığı günlerde, önce annesinden gelen bir haber, ardından eski bir şapka kutusunda bulduğu mektuplar...

Deryanın, iki yıldır sümenaltı edilen gerçekleri bir tokat gibi öğrenmesi, onu dünyanın bir megakentinden ötekine savuracak, kaderi onu sarı bir sonbahar günü, açılıp açılmayacağını bile bilemediği bir demir kapının önüne kadar taşıyacaktır.

Genç kız, acaba gizem dolu bu perdenin ardına geçebilecek midir?

Öğreneceklerini kabul edebilecek, kabul etse bile sindirebilecek midir?

O kapı açılırsa elbette...

Dönüş, aldatmanın, aldatılmanın, affetmenin, acıtan gerçeklerin romanı.


Bir Cihan Kafes-İclal Aydın


Ben İclal Aydın sevenlerdenim genelde çıkan tüm kitaplarını edinmişimdir.Ama ilk defa bir roman yazdı ve sabırsızlıkla çıkar çıkmaz edindim.Birsürü bekleyen kitabıma rağmen hemen okudum
İlk roman için gayetde güzeldi hoşuma gitti tavsiye ederim.

KİTAP ÖZETİ
 Bir Cihan Kafes 

Zorba, itaatkârın üzüntüsüyle beslenir...

"Sevgin direğimiz, üzerimize saldığın korku çatımız olmuş meğer. Mutsuzluğumuzdan örülü bir devlet yaratmışsın hepimize.

Sen en çok beni severdin ya.

En çok beni köle yapmışsın kendine." Samire, Yaşar, Lorin.

Birbirlerinin gölgesinde saklanan, birbirlerinin masalını yazan üç küskün kadın.

Yaraları doğuştan, lanetleri miras...

Yalnızlığın kuyusunun başından ayrılmadan, kederlerinin yankısını dinlediler.

Her masalın sonu gece değildi elbet.

Üç, ikiden ve dahi birden iyiydi.

Ve her yanlışın doğrusu kendi içinde gizliydi.

Kanadı kırık üç kadın, ödedikleri ağır bedellerin karşılığını, içinde çırpınıp durdukları, kapısı açık olsa da çıkıp gidemedikleri gölge kafeslerinde bekledi. İhtiyaç duydukları inanç, temize çekecekleri geçmişte saklıydı.

4 Temmuz 2013 Perşembe

Kaç Yıl Geçti Aradan?-Naşide Gökbudak


Tabi bu yoğunlukta kitap okumayıda ihmal etmemeye çalıştım.

Bu kitabı bitirdim beğendim tek sorun çok fazla karakter olduğu için o hangisiydi bu kimdi diye bazen geriye döndüm.Ama genel olarak ilk defa okuduğum bir yazardı ve diğer birçok kitabı var onlarıda okumak isterim.


KİTAP ÖZETİ


Aradan geçen yılların hatrına mıdır bilinmez; tam da bitti derken, birbirinden kopmuş hayatların yollarını buluşturup bir araya getireni kimimize göre tesadüf, kimimize göre de kaderdir.
Rüya, Gülsüm,Canan, Nerime, Gamze, Gülten, Saltanat ve Seher...Yaşadıkları ile bibirine yabancı ama yaşananların bıraktığı izlere; acılara, hüzünlere, aşklara ve ayrılıklara tanıdık sekiz kadın...
Yıllar önce hayatları farklı yollara savrulmuş sekiz arkadaşın, yirmi beş yıl sonra bir gün tesadüfle bir araya gelmeleri üzerine; aradan geçen yılları hayatlarında neleri biriktirdiğini anlatmaları ve eski günleri yadetmeleri ile sonlanan eşsiz bir yaşam öyküsü...
Naşide Gökbudakın yalın anlatımı ve akıcı üslubuyla yazdığı "Kaç Yıl Geçti Aradan" adlı bu eseri bir solukta okuyacak ve duygu yüklü bir iklime sürükleneceksiniz...

Efe'min mezuniyeti ve gösterisi

Oğluşum artık anaokulunu bitirdi.Geçen iki hafta önce gösterisi ve mezuniyet oldu.Mehter gösterisinde baya uzun olan cenk duasını hiç şaşırmadan büyük bir çoşkuyla okudu maaşallah kuzum.Öğretmeni ses tonu ve ezberleme kabiliyeti iyi olduğu için efeyi seçtiğini söyledi.Artık Eylülde ilkokula başlıyacak.Anaokulu bitirmenin heyecanı ayrı ilkokula başlamanın heyacanı ayrı hissediyoruz.Anaokulu sürecinde hastalıklar dışında bir sorun yaşamadık.İlkokul bakalım nasıl geçecek daha öncede kafamda deli soruları paylaşmıştım.Anaokulunda okul olgunluğu testi yapmışlar baya iyi çıkmış.Okul müdürü eğer üstüne düşerseniz kapasitesi yüksek bir çocuk olduğunu düşünüyorum dedi.Birde siz efeye kitapmı okuyorsunuz dedi evet dedim yatarken mutlaka okumaya çalışıyorum.Kitap okuma alışkanlığı olsun kitapları sevsin istiyorum dedim
Kelime ile ilgili bir test yaptık.Kelime dağarcığı baya iyi çıktı oradan anladım dedi.
Ama okul bittiğinden beri haftaiçi annaannede kalıyor hafta içi görmeye gidiyoruz ama kitap okuma durumumuz olmuyor.Geçen haftasonuda onlarla izmire gitti.İki haftadır evimize gelmedi.Bu cuma alıcaz pazartesi yine geri götürücez.Gerçi o annannede kalmaktan dolayı çok memnun.Hiç bizi ve evi özlemiyormuş gibi görünüyor.
İşte gösteri ve mezuniyetimizden resimler;














Kınalar ve Düğünler

İşyerinde beraber çalıştığım arkadaşımın kınası ve düğününe gittim gideli yaklaşık 1 ay oldu ama resimler paylaşamadım.Düğünüde kınasıda keyifliydi kendiside çok eğlendi hep oynadı hiç oturmadı.Kınasında misafirler için çok güzel şeyler hazırlamıştı







Gelelim düğüne.Aynı gün nikahı kartalda düğünüde Çamlıcada oldu.



Ve sonraki haftada dayımın kızı evlendi.Onunda kınası çok güzel geçti düğünü biraz tatsızdı

4 güzel kardeş







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...